Seriestart för wild kids!

Förra helgen började wild kids. Det är två lag som tävlar mot varandra det är björnarna mot lejonen. Jag hejar på lejonen. Björnarna vann den första kompiskampen och då fick dom en kompis. Dom som förlorar får städa upp på ett safari. Dom bor i stugor i skogen björnarna i en stuga och lejonen i en annan stuga. Det är 3 pers i varje lag fast nu är det 4 st i björnarna för dom vann en kompis. Jag tycker det är roligt
.


Nisse lull cup!

I helgen har jag spelat Nisse lull cup. Det var andra gången jag spelade den cupen. Den cupen är rolig. Första matchen mötte vi SK Lojal då jag  gjorde första målet det var ett långskott från halva planen. Jag var back. Jag tycker det är roligare att va forward än back. Jag gjorde också det 6:e målet det var på straff jag och Haris pratade lite om vem som skulle lägga straffen men till slut blev det jag jag satt straffen i det vänstra hörnet. Straffen var hyfsat snygg  tycker jag. I halvtid ledde vi bara med 3-1 men efter andra halvlek hade vi vunnit med 10-3 alltså blev det 7-2 i andra halvlek. I andra matchen mötte vi Mönsterås då vi inte spelade bra men vi vann ändå med 5-1 (3-1). Och i tredje matchen mötte vi IFK Stjärnan vi vann med 6-1(3-1) och då gjorde jag inte heller några mål. Vår målskillnad efter gruppspelet var 21-5 en rätt så överlägsen målskillnad. Dom som gick vidare från vår grupp var IFK Berga alltså mitt lag och SK Lojal. I semifinalen mötte vi Lindsdal IF vi vann med 4-0 (1-0). Då gjorde jag inte heller några mål.
Och i finalen mötte vi SK Lojal då vi vann med 4-3. Det blev vildglädje när vi vann! Jag var lagkapten så jag fick ta emot pokalerna det var ett vandringspris och ett pris man får spara. Nu har jag pokalerna hemma.

Bigso box cup!

Dagen innan nyårsafton 2008 spelade jag en fotbollscup i Nybro som heter Bigso box cup.
Vi samlades kl 07.30 vid Berga IP. Första matchen spelade vi mot IFK Borgholm då vi vann med 7-2. Jag gjorde 3 mål och blev matchens lirare då jag fick ett diplom. I den andra matchen mötte vi Pukeberg. Då vann vi med 5-0. Jag gjorde 2 mål men då blev jag inte matchens lirare men i den matchen blev Svante matchens lirare med sina 2 mål. I den tredje matchen minns jag inte vilka vi mötte och hur mycket vi vann med men jag minns att vi vann. I semifinalen fick vi ett hyfsat svårt motstånd då vi mötte Nybros ena lag. De hade två lag med i turneringen. Vi vann med 5-2 och där gjorde jag också 2 mål. I finalen gällde det då mötte vi Nybros andra lag. Dom tog ledningen med 1-0 sen gjorde jag 1-1sen gjorde Svante 2-1 till oss och sen gjorde Svante 3-1 sedan reduserade dom till 3-2 men sedan hade dem ingen chans när jag pangade in 4-2 som blev slutresultatet. Jag blev matchens lirare och fick ett diplom till. Jag blev glad då!


RSS 2.0