Helgen vecka 47!

I helgen har jag varit i Emmaboda med mitt fotbollslag Ifk Berga. Vi åkte till Emmaboda klockan halv 7 på morgonen. Vi hade 2 lag men jag kommer inte ihåg lagen. I gruppspelet i mitt lag hade vi Emmaboda IS, Älmedboda/Linneryd och något lag med 3 olika föreningar som förkortades FTT. Första matchen vann vi mot Älmeboda/Linneryd med 2-0 andra matchen vann vi mot FTT med 5-0 och sista matchen i gruppspelet vann vi mot Emmboda IS med 2-1. Då vann vi gruppen sen mötte vi Lindås i kvartsfinalen då vann vi med 1-0. Det var mycket jämnt och när tiden var slut stod det 0-0 då fick man bara spela med 3 utespelare och en målvakt i en minut. Då stod det fortfarande 0-0, efter det sen var det 2 utespelare och en målvakt i en minut. Då stod det också 0-0, sen var det 1 utespelare och 1 målvakt då hade vi jätte mycket press och vår målvakt var nära att göra mål och till slut så avgjorde jag. Sen mötte vi vårt andra Berga lag då blev det rätt så jämnt dom gjorde 1-0 efter ca 5minuter sen gjorde vi 1-1 och sen lyckades vi också göra 2-1 och då vann vi. Båda lagen gjorde vågen tillsammans det var tråkigt för dom att åka ut men roligt för oss att gå vidare. Sen i finalen mötte vi KV/Loverslund och det var jätte coolt när vi kom in på planen dom hade släckt alla lamporna och sen hade dom sånna här lampor när vi kom in. Dom gjorde 1-0 efter typ 2 minuter sen gjorde jag 1-1 jag gjorde 2 skottfinter och sen sköt jag in den och så var det slut på första halvlek. Andra halvlek började med att jag gjorde ett snyggt mål till 2-1 det var ett inlägg från Dino och så vände jag mig om och drog till den på volley mellan krysset och nättaket. Sen utökade Dino ledningen till 3-1 och sen gjorde dom 3-2 med 50 sekunder kvar och när det var slut bildade vi hög och sen gjorde vågen. Efter det var det prisutdelning då fick jag ta emot pokalen eftersom jag var lagkapten. Det var härligt att vinna. Jag blev också matchens lirare i finalen då fick en tröja där det stog matchens lirare och jul kul cup på. Sen fick jag också en kusin den dagen som jag inte har sett han ska jag se på tisdag. Det är en kille.